Sprchový set:, LIMA, čtvrtkruh, 90x90x190 cm, R 550, bílý ALU, sklo Point, vanička litý mramor

CK608B02KM
8592480075248
5231

Hliníkové profily v barvě bílé, dveře posuvné, sklo Point, síla skla 6 mm, čtvrtkruh, rozměr 900 x 900 mm, výška 1900 mm vč. vaničky z litého mramoru a sifonu



9 215,70 Kč bez DPH

11 151,00 Kč
S DPH
Počet
K objednání

Lima je řada sprchových koutů Mereo, která navodí pocit čistého designu v každé moderní koupelně. Rovné hladké plochy, čisté linie a ostré hrany profilů umocňují pocit exkluzivity. Kvalitní skleněné výplně s bezpečnostním sklem je možné zvolit jak v čirém provedení, tak v neprůhledném provedení se sklem Point, které navodí lepší pocit intimity při sprchování.

Snadné zavření a těsnost zajišťují stírací a silikonové lišty, opatřené na vstupní části magnetem, nejedná se však o hermeticky uzavřený výrobek.
Lehké otevírání a seřízení zabezpečují stavitelné ložiskové pojezdy (dvojkolečko). Jednoduchou údržbu a možnost vyčistit i ta nejméně přístupná místa koutu pak zajišťují spodní pojezdy s pružinovým mechanismem, pro snadné vysazení posuvné části z rámu.

Za zmínku pak jistě stojí inovativní systém montáže pomocí CLICK systému. Tento systém montáže snižuje počet operací, nutných pro sestavení celého koutu a odbourává některé složitější operace, jako je vrtání do profilů. Také další části koutu jsou dodávány s ohledem na maximální rychlost montáže svépomocí.

Sprchové vaničky jsou podstatnou součástí sprchových koutů a svým designem a kvalitou zpracování mohou výrazně ovlivnit celkový dojem ze sprchového koutu.
Sprchové vaničky z litého mramoru jsou opatřeny ochrannou vrstvou Gelcoat, která zajišťuje stálobarevnost a odolnost proti nárazu.

Tyto sprchové vaničky, představují nadčasové a elegantní řešení:
- snadná údržba
- vysoká odolnost
- nadčasový materiál
- otvor pro sifon ø 90 mm

Varianta montáže litých vaniček (nožičky a panel nejsou součástí balení):
- na nožičkách s panelem
- na nožičkách obezděná
- usazená na dlažbu
- podezděná

Technické parametry
Série: Lima
Šířka: 900  mm
Hloubka: 900  mm
Délka (Výška): 1900  mm
Typ: Čtvrtkruh
Provedení: L/P univerzální
Barva: Bílá
Materiál: Hliníkové profily
Sklo: Point
Sklo (pevné/dveře): 6 mm
Vstupní otvor: 520
Stavitelnost: 880-895 x 880-895
Ochranná vrstva skla: EASY CLEAN
Mereo
CK608B02KM